Danfo söker lagerresurs

Danfo erbjuder kundspecifika lösningar på offentliga toaletter som gör stadens parker och andra offentliga platser mer tillgängliga för invånarna. Vi har en betydande position på marknaden med ett väl anpassat produktsortiment. Vi har alltid satsat på långsiktiga relationer med våra kunder och har därför många återkommande beställare som uppskattar vår höga kvalitet. Våra toalettbyggnader levereras nyckelfärdiga på betongfundament och har en hög teknisk standard. All produktion sker vid vårt huvudkontor i Nora.

Danfo ska införa ett nytt effektivare arbetssätt med behovsanpassad materialstyrning mot produktion. Vi behöver därför utöka med ytterligare en resurs på vår avdelning för lager och logistik.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av lagerarbete och MPS-system. Då arbetsuppgifterna innefattar både interna och externa kontakter behöver du kunna tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och flexibel med god samarbetsförmåga och social kompetens. Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter och mycket kontakter med olika avdelningar på företaget.

Krav på god datavana, B-körkort och truckkort. Traverskunskap är meriterande.

Vi tillämpar provanställning.

Intervjuer sker löpande. Tillsättning snarast.

Personligt brev och CV mailas till: info@danfo.com

Sista ansökningsdag 2017-09-28

För mer information om tjänsten kontakta Stefan Holmqvist
0587-861 00
070-710 61 24