Danfo AB söker försäljningschef

Danfo erbjuder kundspecifika lösningar på offentliga toaletter som gör stadens parker och andra offentliga platser mer tillgängliga för invånarna. Vi har en betydande position på marknaden med ett väl anpassat produktsortiment. Vi har alltid satsat på långsiktiga relationer med våra kunder och har därför många återkommande beställare som uppskattar vår höga kvalitet.

Drivs du av försäljning och att skapa långsiktiga relationer?
Vill du arbeta i en organisation som är världsledande inom sin bransch, där du får vara med på en expansiv resa och sätta din prägel på försäljningen?
Då kan tjänsten som försäljningchef på Danfo AB vara rätt tjänst för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
Till Danfo söker vi nu en försäljningschef mot den svenska marknaden. Tjänsten som försäljningschef innebär att proaktivt arbeta med försäljningen av Danfos produkter inom offentliga toalettlösningar. Du har en tvådelad tjänst som både är operativ och strategisk. Idag består ditt team av tre kunniga säljare. Tillsammans tar ni kontakt med både befintliga och nya kunder över hela Sverige.

Kunderna finns främst inom offentlig sektor och målet är att uppmärksamma dem på Danfos kundanpassade utbud som ligger i absolut teknisk framkant. Du kommer att boka egna kundmöten samt åka på gemensamma besök med säljarna i ditt team. Du är också ett aktivt stöd i både säljprocessen och affären. I den strategiska delen så har du ett nära samarbete med VD där ni plockar fram affärsmässiga strategier för att driva försäljningen framåt. Som försäljningschef kommer du även att:
• Ha det övergripande ansvaret för försäljning
• Genomföra medarbetarsamtal och lönesamtal
• Rapportera till VD

KRAV PÅ PERSON
Tjänsten passar dig som vill till en roll där du får vara kreativ i att utveckla och ta fram strategier för hur försäljningen ska fungera på bästa sätt. På Danfo kan du även fokusera på affärerna och målen. Du har en organisation bakom dig och kollegor som är experter inom både produkt och upphandling vilket gör att du kan lägga din energi på kunder, försäljning och processen framåt.
• God helhetsorientering och överblicksförmåga
• Utmärkt social förmåga
• Körkort B
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Vi ser att du som söker är en person som har ett högt inre driv och gillar att äga ansvaret vid att föra processer framåt. Hos Danfo kommer du att ha en stor handlingsfrihet så vi söker dig som är självständig som säljare. Samtidigt så förstår du vikten att sätta upp tydliga mål och du har ett gott öga för att se vilka arbetssätt och rutiner som bör implementeras för att ta Danfo till nästa nivå. I din roll kommer du i varje projekt att samarbeta med ett team. Det är därför av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som försäljningschef.

ÖVRIGT
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 0730-1630 mån-fre
Plats: Nora

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Katarina Anfelt på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!