Danfo söker montör

Home » Danfo söker montör » Uncategorized » Danfo söker montör

Montör – få ett stimulerande arbete på världsledande Danfo

Har du arbetat inom bygg/snickeri och vill jobba med alla delar i ett byggnadsprojekt? Då har vi rollen för dig!

Som montör hos oss får du verkligen utlopp för din händiga sida där du får möjlighet till varierande arbetsdagar i vår egen produktion.

Om du någon gång har stannat vid en rastplats för att besöka en toalett har du med största sannolikhet besökt en från Danfo!

På Danfo har vi 50 års erfarenhet av att erbjuda toalettlösningar för kunder över hela världen. Vår affärsidé bygger inte bara på att sälja själva toalettbyggnaden, utan på att leverera rena, trygga och tekniskt avancerade offentliga toaletter till exempelvis kommuner i landet. Vi välkomnar dig till ett bolag som är en världsledande aktör, vilket gör våra produkter och tjänster alltid ligger i framkant.

Danfo erbjuder kundspecifika lösningar på offentliga toaletter som gör stadens parker och andra offentliga platser mer tillgängliga för invånarna. Vi har som nämnts en betydande position på marknaden med ett väl anpassat produktsortiment. Vi har alltid satsat på långsiktiga relationer med våra kunder och har därför många återkommande beställare som uppskattar vår höga kvalitet. Våra toalettbyggnader levereras nyckelfärdiga på betongfundament och har en hög teknisk standard. All produktion sker vid vårt huvudkontor i Nora

Vi behöver utöka vårt produktionsteam och söker därför en montör

Som montör ingår du i ett montageteam som bygger och monterar toalettbyggnader. Varje toalettbyggnad drivs som ett projekt där varje montageteam ansvarar från ax till limpa gällande bygg och montagedelarna. Det innebär att du kommer få en varierande vardag med allt från stomresning och millimeteranpassning på lister och inredning till att montera tak och fasader av olika material samt ventilation. Varje projekt tar ett antal veckor att genomföra.

Vi vill att du har arbetat inom bygg/snickeri och kan läsa ritningar. Vi söker dig som är ansvarsfull och självgående samtidigt som du ska ha god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Krav på B-körkort samt mycket goda kunskaper i att tala och läsa svenska.

Starkt meriterande är erfarenhet av:
– Travers
– Klinker- och golvläggning
– Ventilation

Arbete på annan ort med övernattning kan förekomma.

Vi tillämpar provanställning.

Tillsättning snarast. Sista ansökningsdag 2021-08-08

Intresserad av tjänsten?
Personligt brev och CV mailas till: stefan.ekberg@danfo.se