Danfo söker säljare

Senaste ansökningsdag var 15 oktober.

Danfo erbjuder kundspecifika lösningar på offentliga toaletter som gör stadens parker och andra offentliga platser mer tillgängliga för invånarna. Vi har en betydande position på marknaden med ett väl anpassat produktsortiment. Vi har alltid satsat på långsiktiga relationer med våra kunder och har därför många återkommande beställare som uppskattar vår höga kvalitet.

Danfo utökar sitt säljteam och söker en säljare som kan underhålla, bearbeta och utveckla företagets kunder. Som säljare behöver du kunna sätta dig in i kundens behov och utarbeta en helhetslösning av Danfo’s produkter och tjänster.

Du driver säljprocessen från bokningar av kundmöten, kalkylering, offerter/avtal och förhandling till avslut och uppföljning.

I den här rollen rapporterar du till Danfo AB:s VD och arbetar i nära samarbete med övriga kollegor i säljteamet.

Resor och övernattningar ingår i tjänsten. B-körkort krävs.

För att lyckas i rollen krävs att du har driv och energi och samt en passion för att göra affärer. Du är strukturerad och förmår att jobba självständigt och uthålligt i säljprocessens alla delar. Vi söker dig som har en förtroendeingivande och kommunikativ framtoning och som förstår vikten av affärsmässighet.

Vi söker dig som har erfarenhet av långvariga kundrelationer och relationsbyggande. Det är också viktigt att du har ett tekniskt intresse och har du förståelse för byggprocessen ses det som extra meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Då en av Danfos framgångsfaktorer är att tillgodose kundernas behov av specialanpassade lösningar ställs stora krav på din förmåga att föra en kreativ dialog med kunden. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Observera att denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 15 oktober 2017.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Klingvall.
076- 317 34 20

Välkommen med din ansökan!

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen
.