Danfo söker servicetekniker

Home » Danfo söker servicetekniker » Uncategorized » Danfo söker servicetekniker

Servicetekniker – få ett stimulerande arbete på världsledande Danfo

Är du elinstallatör eller liknande med auktorisation AL och dessutom tycker det är roligt med andra typer av hantverksarbeten som snickeri och VVS? Då har vi rollen för dig!

Som Servicetekniker hos oss får du verkligen utlopp för din händiga sida där du får möjlighet till varierande arbetsdagar ute i fält samt även i vår egen produktion.

Om du någon gång har stannat vid en rastplats för att besöka en toalett har du med största sannolikhet besökt en från Danfo!

På Danfo har vi 50 års erfarenhet av att erbjuda toalettlösningar för kunder över hela världen. Vår affärsidé bygger inte bara på att sälja själva toalettbyggnaden, utan på att leverera rena, trygga och tekniskt avancerade offentliga toaletter till exempelvis kommuner i landet. Vi välkomnar dig till ett bolag som är en världsledande aktör, vilket gör våra produkter och tjänster alltid ligger i framkant.

Som Servicetekniker får du möjlighet att jobba med alla våra produkter

Rollen som Servicetekniker hos oss innebär att du i team eller på egen hand reser runt och utför service och reparationer på våra objekt som finns ute i landet. Du kommer med din auktorisation inom el få en viktig roll vad gäller de arbeten som kräver den kompetensen. Som nämnts ovan kommer du även få utföra andra typer av reparationer som enklare typer av VVS arbeten, målning, golv, snickeri m.m.

Detta ger i sin tur väldigt varierande och stimulerande dagar på jobbet.

Du – en stjärna på att lösa problem

Nu är vi på jakt efter dig som har goda kunskaper inom flera områden inom bygg. Du har en auktorisation inom el på AL nivå och har vilja att både resa och utföra andra typer av hantverksarbeten.

Det är även meriterande om du har viss kunskap inom automation och fastighetsövervakningssystem som t.ex. Sitect.

Du ska även ha goda kunskaper i Svenska och Engelska samt minst körkort för bil.

Sist men inte minst vill vi att du har lätt för att arbeta ihop i team, är lösningsorienterad och har ett eget driv.

Du kommer utgå från vår Eftermarknadsavdelning i Nora.

Om Danfos marknadsposition och ambition

Idag är Danfo världens ledande tillverkare av offentliga toalettbyggnader. Vi har levererat toalettbyggnader till alla världens fem kontinenter. Och med marknadens bredaste produktutbud kan vi erbjuda något som passar alla.

Men det betyder inte att vi är nöjda.

Vi vill fortsätta att växa, både som företag och när det gäller utveckling av nya lösningar. Med produktion, utveckling och huvudkontor i Nora samt med dotterbolag i Norge, Storbritannien och Förenade Arabemiraten kan vi nå nya geografiska marknader; samtidigt som vi jobbar för fullt för att ta fram framtidens toalettbyggnader.

Med över femtio års kunskap och erfarenheter har vi en bra grund att stå på.

Maila din ansökan till: daniel.lilja@danfo.se

Sista ansökningsdag 2021-06-06

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef
Mikael Sandin 0587-861 18
alternativt
Daniel Lilja 0587-861 04