Danfo söker konstruktör

Home » Danfo söker konstruktör » Platsannons » Danfo söker konstruktör

Danfo söker konstruktör

Om jobbet

Är du utbildad mekanikkonstruktör eller byggkonstruktör och intresserad av en bred arbetsroll där du får vara spindeln i nätet i hela tillverkningsprocessen? Då har vi rollen för dig.

Som konstruktör hos oss på Danfo får du inte bara agera projektledare, utan även ge utlopp för din skaparglädje för att konstruera byggnader som används av människor inte bara i Sverige – utan över hela världen! Var med på vår resa och skapa byggnader med placering i bl.a. London, Helsingborg, Stockholm, Oslo och Reykjavik.

Om du någon gång har stannat vid en rastplats för att besöka en toalett har du med största sannolikhet besökt en från Danfo.

På Danfo har vi 50 års erfarenhet av att erbjuda toalettlösningar för kunder över hela världen. Vår affärsidé bygger inte bara på att sälja själva toalettbyggnaden, utan på att leverera rena, trygga och tekniskt avancerade offentliga toaletter till exempelvis kommuner i landet. Vi välkomnar dig till ett bolag som är en världsledande aktör, vilket gör våra produkter och tjänster väldigt tacksamma att konstruera.

Som konstruktör är du ägare för hela processen

Rollen som konstruktör hos oss innebär mer än att bara ta fram ritningar. Här agerar du projektledare för dina egna projekt och blir på så sätt ägare för hela processen – från första skiss till produktion och besiktning! Du kommer bli en av totalt fyra konstruktörer som alla arbetar tätt ihop med våra säljare på försäljningsavdelningen för att konstruera offentliga toalettbyggnader baserade på kundens behov, önskemål och efterfrågan. Kort och gott – här får du se dina verk gå i lås och göra såväl kunder som privatpersoner över hela världen nöjda med det du skapat.

Varje projekt har en ledtid där du spenderar ungefär 50% med att konstruera och 50% med att ta fram produktionsunderlag och tekniska beskrivningar. Hos oss är det frihet under ansvar som gäller. Så länge du håller ledtiden och tar fram den mest optimala lösningen för projektet så bestämmer du själv hur du lägger upp ditt arbete under din arbetsdag. Förutom fullt förtroende ger vi dig även stora möjligheter att påverka hur våra framtida produkter ska se ut och fungera.

Du – en stjärna på att skapa i 3D-Cad

Nu är vi på jakt efter dig som har goda kunskaper i att konstruera i 3D-cad. Kan du även Inventor är det meriterande, men inget krav. Vi är övertygade om att så länge du kan ett program så kan du enkelt lära dig flera.

Vi tänker oss att du idag är utbildad mekanikkonstruktör och har arbetat några år, eller har likvärdig arbetslivserfarenhet i bagaget. Många av våra uppdrag är specialuppdrag och du kommer därför att få utlopp för dina designkunskaper och din skaparglädje vid konstruktionen av toalettbyggnaderna. Sist men inte minst så kan du även uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du nyfiken och villig att ta dig an nya uppdrag. Du är lösningsorienterad och kommer gärna med kreativa idéer på hur vi kan förbättra våra produkter. Att sätta kunden i fokus är A och O för dig, men skulle dina kollegor behöva bolla tankar och idéer finns du alltid nära till hands för dem.

Vår konstruktionsavdelning är placerad i Nora, där du kommer att utgå ifrån.

Om Danfos marknadsposition och ambition

Idag är Danfo världens ledande tillverkare av offentliga toalettbyggnader. Vi har levererat toalettbyggnader till alla världens fem kontinenter. Och med marknadens bredaste produktutbud kan vi erbjuda något som passar alla.

Men det betyder inte att vi är nöjda.

Vi vill fortsätta att växa, både som företag och när det gäller utveckling av nya lösningar. Med produktion, utveckling och huvudkontor i Nora samt med dotterbolag i Norge, Storbritannien och Förenade Arabemiraten kan vi nå nya geografiska marknader; samtidigt som vi jobbar för fullt för att ta fram framtidens toalettbyggnader.

Med över femtio års kunskap och erfarenheter har vi en bra grund att stå på.

Maila din ansökan till: daniel.lilja@danfo.se

Sista ansökningsdag 2021-02-14

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Appelgren
0587-861 20
070-710 61 20