(Norska) Salgssjef med markedsansvar

Home » (Norska) Salgssjef med markedsansvar » Platsannons » (Norska) Salgssjef med markedsansvar

Salgssjef med markedsansvar

Danfo er i dag markedsledende leverandør av offentlige toalettbygg. Vi leverer våre tjenester og produkter til hele Norge, med en omsetning på ca. 35 MNOK.Vårt hovedkontor ligger i Sverige, med datterselskap i Norge, Storbritannia og De forente arabiske emirater. Danfo AB ble stiftet i 1969, og utvikler og produserer et bredt utvalg av forskjellige prefabrikkerte toaletthus, toalettkabiner og ulike typer toalettløsninger for offentlige miljøer. Med over 50 års erfaring og leveranser til mer enn 40 land, er vi stolte over at våre produkter kjennetegnes av kvalitet og funksjonalitet.

Vi har hatt en solid omsetningsvekst de siste årene, og ser nå behov for å ansette en Salgssjef med markedsansvar. Pr. i dag har daglig leder dekket denne rollen i tillegg til sine administrative oppgaver och vår nye ansatt vil arbeide tett med honom. Du vil bli en avgjørende bidragsyter til selskapets videre vekst og utvikling.

Vi holder til i trivelige lokaler i Råde, og er ett lite men sterkt team på 4 ansatte. Med oss får du interessante oppgaver i en solid bedrift. Du har stor innflytelse over egen arbeidshverda och god mulighet til å kunne påvirke selskapets strategi og utvikling. Vi är en trygg arbeidsplass, med «familiært» miljø.

Om rollen

Dine arbeidsoppgaver vil være både operationelt salgsjobb med ansvar for hele salgsprosessen kombinert med mer strategiske oppgaver. Din rolle inkluderer blant annet:

– Oppsøkende salg til nye og eksisterende kunder og utvikle disse
– Følge opp forespørsler, henvendelser og tilbud
– Tilbuds- og anbudsskriving
– Utarbeide leveranseplan i samarbeid med fabrikk
– Samarbeid med avdeling for salg og ettermarked på vårt hovedkontor i Sverige
– Utarbeide salgsbudsjett
– Bidragsyter til markedsføringsstrategi samt delta på messer og andre salgsfremstøt
– Forbedre og strukturere salgsprosessen

Kandidaten vår:

Vi søker en voksen person med erfaring fra salg, gjerne innenfor offentlig sektor. Du er praktisk anlagt, og har god teknisk forståelse. Rask til å tilegne deg ny kompetanse og stiller høye krav til kvalitet og pålitelighet både hos deg selv og dine kollegaer. Personlighet er viktig for oss, så har du en god «kremmerånd» og glimt i øyet, oppfordres du til å søke.

Følgende er viktig for oss:

– Erfaring fra salg og kalkulasjon, gjerne fra teknisk salg
– Erfaring med offentlige anbud
– Erfaring innenfor bygg og anlegg, samt god teknisk forståelse er en fordel
– God økonomisk forståelse
– Gode IT-kunnskaper og erfaring med CRM, Super Office en fordel
– Førerkort klasse B

Som en person du er pålitelig og troverdig, som vil gi Danfo ett positivt omdømme. Du jobber selvstendig, men er også en god lagspiller for de andre funksjonene i bedriften. Du blir drevet av å gjøre gode forretninger, er sterkt mål- og resultatorientert og handler kommersielt i alle situasjoner. Du liker å utvikle både deg selv og virksomheten og har en positiv holdning uten prestisje.

Føler du at dette høres spennende ut?

Vi samarbeider med Consensus AB. For mer informasjon, vennligst kontakt Lena Ahlin, +4670 374 34 94. Registrer søknaden din på www.consensus.nu så snart som mulig, dog senest 12. mai.

Velkommen!

ANSÖK NU