Ekonomiassistent till spännande uppdrag på Danfo!

Är du en duktig ekonomiassistent ute efter en ny utmaning? Till Danfo i Nora söker vi nu en driven ekonomiassistent. Uppdraget förväntas starta i augusti, för att pågå under ett halvår med chans till anställning. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som ekonomiassistent är brett och omväxlande. Som ekonomiassistent på Danfo kommer du exempelvis få ansvara för hanteringen av reskontra, kontering leverantörsfakturor och framtagning av fakturaunderlag till kunder. Vidare kommer du även få hantera framtagning av viss statistik samt assistera i diverse andra administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i Navision samt Readsoft.

VEM ÄR DU?
Vi letar efter dig med intresse för ekonomi och med tidigare erfarenheter från likande arbetsuppgifter. Du bör vidare ha erfarenhet av att ha arbetat i något eller några större system, erfarenhet från Navision är meriterande. Som person tror vi att du är en driven och noggrann med ett effektivt arbetssätt.

DANFO
Danfo erbjuder kundspecifika lösningar på offentliga toaletter som gör stadens parker och andra offentliga platser mer tillgängliga för invånarna. Vi har en ledande position på marknaden med ett väl anpassat produktsortiment. Vi har alltid satsat på långsiktiga relationer med våra kunder och har därför många återkommande beställare som uppskattar vår höga kvalitet.

Observera att denna rekrytering sker i samarbete med Poolia, läs mer och ansök här:

Ekonomiassistent till spännande uppdrag på Danfo!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Kjellvi.
019-766 37 01
anna.kjellvi@poolia.se

Välkommen med din ansökan!