SaniRent – en tjänst som förenklar

Med SaniRent krävs ingen inledande investering, hela paketet från nya anläggningar till daglig städning kan inkluderas i en månadskostnad.

SaniRent är Danfos helhetspaket för drift och skötsel av offentliga toaletter som bygger på vår långa erfarenhet och stora kunskap om offentliga toaletter.

Vi har använt oss av den här kunskapen för att utveckla tjänster som ger mervärde till dig som kund och till besökarna av våra offentliga toaletter. Även ni som inte har toalettbyggnader från Danfo kan dra nytta av flera av våra tjänster för offentliga toaletter.

Att sköta och tillhandahålla offentliga toaletter är ett viktigt åtagande. Tillgängligheten och renligheten på toaletterna har en stor inverkan på helhetsintrycket av en stad eller besöksplats. Alla vill kunna erbjuda, eller besöka, bra offentliga toaletter. Då finns lösningen i SaniRent.

SaniRent kombinerar ett särskilt framtaget program för städning och skötsel av toalettbyggnader med löpande drift och service. För er som vill ha nya eller uppfräschade offentliga toaletter kan paketet även inkludera helt nya anläggningar eller en renovering med Danfos Modulet-koncept.

Med SaniRent krävs ingen inledande investering, utan hela paketet från nya anläggningar till daglig städning omfattas av månadskostnaden. Precis som med våra toalettbyggnader anpassas SaniRent efter era förutsättningar och behov. Det innebär att alla får möjlighet att erbjuda bättre offentliga toaletter och de fördelar det ger i form av förbättrad tillgänglighet, miljö, folkhälsa och trygghet.

All personal som städar och underhåller toaletter för Danfo utbildas enligt vår särskilt framtagna servicemanual.


SaniRent drift och skötsel
Upptäck bättre offentliga toaletter med drift och skötsel av en expert.

SaniRent är ett helhetspaket där Danfo ser till att era toaletter är tillgängliga dygnet runt, året om.

Ladda ner produktblad: SaniRent

    Ditt namn, företag och ort*

    Ditt telefonnummer

    Ange din epost för mer info om våra tjänster*


    Tjänster